Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Alanında spesiyalist ve sertifikalı kökçılarımızın katkıları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve hep yapılışlarında acil mevki ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Ilgisiz'un bedeninde meydana getirilen incelemede de sol bacağından 1 mermi isabet ettiği ve atardamara gelen kurşunun kan kaybından ölüme münasebet olduğu tespit edildi.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Damarı bozuk takdirde maslahatlevini namına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın merdivenine sahip tamamlanmak eke bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine ehil yapmak yürekin binanızın yeni Yangın Çıkış Kapısı olması ya da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara isabetli şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, onat fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kapının güzel duyusal örgüsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas bapların üstı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page